play

IFK Mariehamn katkaisi pitkän tappioputkensa tasapelillä

STT-Lehtikuva

Miesten jalkapalloliigan Kamraterna-kohtaamisessa ei nähty sunnuntaina Maarianhaminassa maaliakaan. IFK Mariehamn ja Helsingin IFK saivat siis molemmat pisteen maalittomalla tuloksella.

Kotijoukkueen oli syytä olla tasapelipisteeseenkin tyytyväinen, olihan se joukkueen ensimmäinen sitten toukokuun alun. Maalitta ahvenanmaalaiset ovat pelanneet jo paria minuuttia vaille 800 minuuttia.

–  Tästä tullaan taas. Meillä on ollut vaikea jakso alla, mutta saatiin sentään edes piste. Puolustuksemme oli tänään paikallaan, kommentoi turkulaisesta Interistä Ahvenanmaalle täksi kaudeksi siirtynyt laitapelaaja Elias Mastokangas, 20, Ruutu+:n haastattelussa.

Maarianhaminalaiset kirjauttivat selkeän hallinnan kaikkiin mahdollisiin tilastoihin. Maalintekoyritykset menivät kotijoukkueen nimiin 11–4, laukaukset maalia kohti 5–1 ja kulmapotkut 6–2.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Viimeiset syöttömme olivat liian huonolaatuisia. Ainut hyvä puoli pelissä oli se, että oma maalimme pysyi puhtaana, kiteytti HIFK:n Moshtagh Yaghoubi, 26.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi