play

IFK Mariehamnista tuli tasapeliautomaatti

STT-Lehtikuva

Miesten jalkapalloliigassa riittää joukkueita kisaamaan vielä sekä viimeisen tappiottoman että viimeisen voitottoman miehistön tittelistä. IFK Mariehamn osallistuu molempiin sarjoihin pelattuaan kauden kolmannenkin ottelunsa tasan.

Tyytymättömämpi pistejakoon Maarianhaminassa lukemin 1–1 (1–1) oli espoolainen vierasjoukkue Honka, jolle kirjattiin tilastoihin kahdeksan laukausta tai puskua.

–  Minulla oli ihan tuhannen taalan paikka tehdä avausjaksolla 2–1:een meille, joten ei voi tyytyväinen olla, harmitteli ex-kotikentälleen palannut Hongan keskikentän Duarte Tammilehto.

IFK:n johtomaalin viimeisteli rangaistusalueen ulkopuolelta takatolpan kautta pallon verkkoon upottanut Robin Sid, 27. Osuma oli EIF-kasvatin ensimmäinen liigakentillä liki kolmeen vuoteen kahden vaisuksi jääneen SJK-kauden jäljiltä. Sid on tehnyt kaikki 14 liigamaaliaan maarianhaminalaisseurassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hongan tasoituksesta vastasi kauden toisella maalillaan saksalainen Florian Krebs, 23. Hän oli vain pari minuuttia Sidin maalin jälkeen kärkkäimpänä irtopallossa isäntien maalinedustalla.

–  Hongalla oli ehkä muutama paikka enemmän, mutta ei tästä tasapelillä ole huono jatkaa kautta. Olimme ensimmäisellä puoliajalla vähän perässä, mutta saimme parannettua loppua kohti, kuvaili IFK:n turkulaistaustainen Riku Sjöroos.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi