play

Ikosilla on kaksoisjohto kisassa jääkiekkoliigan maalikuninkuudesta – "Hyvältä maistuu omatkin onnistumiset"

STT-Lehtikuva

Kerroin alkaa olla aika pieni sille, että miesten jääkiekkoliigan maalikuninkuus menee kuluvalla kaudella Ikoselle. Ilveksen Joona Ikonen johtaa tilastoa 17 osumallaan.

Tapaninpäivän paluu liigasorvin ääreen oli napakka Pelicansin Joni Ikoselta, joka kirjautti 2+1 tehopistettä lahtelaisten voittaessa kotonaan Porin Ässät maalein 6–3.

Joni Ikonen nousi tilastokakkoseksi 14 maalin lukemalla. Maalitykki-Ikoset eivät ole sukua toisilleen.

Pelicans-sentteri Ikonen, 23, on toisen polven liigapelaaja. Hänen MM-hopeaa saavuttanut isänsä Juha Ikonen, 52, pelasi useamman täyden divarikauden, mutta myös seitsemän kautta SM-liigaa Kiekko-Espoon ja Bluesin paidassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Hyvältä maistuu voitto ja omatkin onnistumiset. Olen ollut tyytyväinen siirtymisestä Lahteen. Meillä on neljä tulosta tekevää kentällistä, myhäili Ilveksestä Pelicansin paitaan täksi kaudeksi vaihtanut Joni Ikonen.

Ilveksessä Ikonen teki viime kaudella yhden liigakauden maali- ja piste-ennätyksensä (9+19=28). Puolikas kausi Pelicansissa (14+8=22) on jo tuonut uuden maaliennätyksen. Ikosen plusmiinussaldo +10 (18–8) kertoo myös puolustamisen sujumisesta.

–  Virheidemme määrä oli niin iso, ettei Pelicansin kaltaista joukkuetta pysty voittamaan, kiteytti Ässien valmentaja Karri Kivi porilaisten joulukuun vasta toisen pisteettömän ottelun jälkeen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi