play

Ilveksen liigakausi alkoi voitolla hopea-TPS:stä – Eemeli Suomi ratkaisi ylivoimalla

STT-Lehtikuva

Tampereen Ilves aloitti jääkiekon liigakautensa voitolla, kun joukkue haki lauantaina 3-2-vierasvoiton Turun Palloseurasta. Eemeli Suomi iski voitto-osuman kolmannen erän puolivälissä, kun Ilves pääsi pelaamaan kahden miehen ylivoimalla.

Viime kauden hopeajoukkue TPS aloitti liigakautensa torstaina voitokkaasti mestari Lukosta Raumalla, mutta ei pystynyt kotiareenallaan kartuttamaan pistepottiaan.

–  Voitto maistuu tosi hyvältä. Joukkue laittoi kaikkensa likoon ja onnistui maalinteossa oikeissa paikoissa, iloitsi Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä.

Ilves käytti avauserässä harvat maalipaikkansa tehokkaasti. Santeri Virtanen ja Tuomas Salmela veivät tarkoilla kaukolaukauksilla tamperelaiset kahden maalin johtoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

TPS aloitti toisen erän vahvasti ja onnistui vajaan puolen minuutin aikana kahdesti yllättämään Ilves-vahti Marek Langhamerin. TPS:n maalilla Andrei Karejev oli kahden erän aikana lähes työttömänä seitsemällä torjunnallaan.

TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokasta ei pisteetön ilta tyydyttänyt.

–  Harmittava tappio. Paineistaminen ei onnistunut, ja lopun jäähyt ratkaisivat voiton Ilvekselle, Ahokas harmitteli.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi