play

Ilveksen nelosketju tarkkana Mikkelissä

STT-Lehtikuva

Jukurien vuosi jääkiekkoliigassa päättyi tappiollisissa merkeissä, kun mikkeliläisten viimeisenä vieraana perjantaina kävi Ilves. Kaksi kuukautta sitten Jukurit Kalevankankaalla tylysti maalein 5–0 nollanneet tamperelaiset olivat tällä kertaa parempia lukemin 5–2.

Ilves karkasi toisessa erässä läpiajosta kauden kolmannen maalinsa viimeistelleen Eetu Päkkilän ja siniviivalta kauden toisensa kilauttaneen Leo Lööfin osumilla. Keskimmäinen erä oli silti isäntien selkeää hallintaa. Vieraiden karkumatkan takasi nelosketju, kun Päkkilän (1+1) lisäksi osui Miro Ruokonen.

–  Hyvä, että saimme osumia ketjullemme. Jukurit sai aika paljon paikkoja, mutta me laitoimme omistamme kiekot sisään, hehkutti voittomaalin tehnyt laitahyökkääjä Päkkilä.

–  Jukurien merkeissä mentiin kolmannen maalimme jälkeen. Sitten oli maalivahdistamme kiinni, korosti Ilves-luotsi Antti Pennanen viitaten Jakub Malekin 35 torjuntaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Isännille osuivat vain kauden kolmannen maalinsa tehneet puolustajat Joni Jurmo ja Niklas Pe ltomäki.

–  Olimme avauserän kaikessa tekemisessä jäljessä. Osa kokeneemmista pelaajistamme tuli pelaamaan villasukat jalassa. Tämä voi riittää joku tiistai-ilta jossain muualla, mutta ei Ilvestä vastaan, harmitteli Jukurien valmentaja Olli Jokinen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi