play

Ilves kunnostautui taas tuhlaajapoikana – FC Lahti jatkaa voittoputkessa

STT-Lehtikuva

Kelpo alkukauden Veikkausliigassa pelanneet FC Lahti ja Ilves pelasivat viihdyttävän ja tapahtumarikkaan kamppailun torstaina Lahden stadionilla. Värikkäiden vaiheiden jälkeen sarjapisteet jäivät Lahteen lukemin 3–1 (2–1). Voitto oli lahtelaisille jo kolmas putkeen.

Ottelun kenties puhutuin tilanne nähtiin 20. minuutilla, kun Ilves sai rangaistuspotkun. Pilkkua asettui vetämään Veikkausliigan maalipörssin kärkinimi Eetu Vertainen, mutta hän liukastui juuri kriittisellä hetkellä ja pallo lirui ohi maalin. Se oli kolmas peräkkäinen epäonnistunut rankkari tamperelaisjoukkueelle.

Edellisessä matsissa sekä Roger Torres että Patrick Loa Loa hukkasivat rangaistuspotkun.

Kolme edellistä kautta FC Lahdessa pelannut Teemu Jäntti manasi hukattuja paikkoja.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tämä oli minulle yksi peli muiden joukossa. Oli totta kai kiva tulla tuttuun paikkaan pelaamaan, mutta nyt kyllä ketuttaa kuin sitä kuuluisaa pientä oravaa. Mielestäni olisimme ansainneet enemmän kuin mitä nyt saatiin. Virheet maksoivat liikaa, hyvin Tampereelle kotiutunut Teemu Jäntti sanoi.

FC Lahden maaleista vastasivat Jasin Assehnoun, Geoffrey sekä Altin Zeqiri. Nuori laitapakki Lassi Forss joutui tiukkaan paikkaan, kun kapteeni Kari Arkivuo ei pystynyt alkulämmittelyn jälkeen pelaamaan.

–  Hyvin ehdin ottaa kunnon lämmön. Pelikin kulki ihan hyvin. Nyt hymyilyttää, Forss sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi