play

Ilves synkensi paikalliskilpailija Hakan asemia

STT-Lehtikuva

Tampereen Ilveksellä kulkee niin jääkiekossa kuin jalkapallossakin. Jääkiekkoliiga on alkanut pelkillä voitoilla, ja jalkapallossa tuli lauantaina kolmas peräkkäinen voitto, kun Ilves kukisti Hakan vieraissa 1–0.

Miesten liigapelin ainoa maali syntyi, kun Tuomas Ollilan antama vapaapotku sivurajan läheltä kimposi Hakan topparin Luiyi de Lucasin jalasta Tabi Mangan reiteen ja siitä maaliin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Voitolla Ilves nousi tasapisteisiin FC Lahden ja HIFK:n kanssa taistelussa pääsystä ylempään jatkosarjaan.

–  Keskitys meni aivan nappiin. Keskiviikkona kaadetaan Maarianhamina, hävisimme sille vieraissa, Ollila sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ilveksen valmentajaksi kesken kauden noussut Toni Kallio myönsi joukkueen avausjakson olleen heikon.

–  Puoliajalla piti herätellä porukkaa. Ääntä ei tarvinnut korottaa, korostettiin vain aktiivisuuden merkitystä derbyssä. Kokonaisuutena saatiin voitto aika nihkeällä pelillä, ei saatu jalkaa liikkeelle. Emme olleet vähään aikaan tehneet maalia erikoistilanteesta, se lämmitti, Kallio sanoi.

Haka on voittanut vain yhden yhdeksästä kotiottelustaan. Maarianhaminan voitettua ja AC Oulun otettua pisteen asema karsijan paikalla heikkeni entisestään.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi