play

Inter jatkoi kotivoittojensa sarjaa – "Tasapainoinen esitys takasi voiton"

STT-Lehtikuva

Turun Inter jatkaa puhtaalla pelillä kotiottelujensa sarjaa miesten jalkapalloliigassa. Inter nappasi torstaina kotiareenallaan kauden neljännen voittonsa, kun IFK Mariehamn kukistui selvästi 3–0. Tappio oli maarianhaminalaisille jo neljäs peräkkäinen.

Inter hallitsi ottelua alusta asti. Matias Ojala vei turkulaiset johtoon 25. minuutilla Taiki Kagayaman loistavan esityön jälkeen. Martti Haukioja laukoi toisen jakson alussa rangaistuspotkun varmasti sisään, ja Timo Furuholm viimeisteli kotijoukkueen voittoluvut 66. minuutilla.

–  Peli oli hyvin meidän hallussa, ja joukkueena pelasimme tasapainoisen ottelun, iloitsi kauden kolmannen maalinsa laukonut Haukioja.

Interin päävalmentaja Jose Riveiro totesi, että peruspeli onnistui hyvin ja kontrolli pysyi joukkueella koko pelin ajan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Voitosta huolimatta tummia pilviä on näkyvissä, koska loukkaantuneiden pelaajien lista tuntuu kasvavan joka ottelussa, Riveiro harmitteli.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi