play

Tour de Skin huipennus alkaa sprinteillä – suomalaisittain Tour huipentuu naisten kisaan

Krista Pärmäkoski on suomalaisista parhaissa asemissa, kun Tour de Ski alkaa huipentua.

Krista Pärmäkoski on suomalaisista parhaissa asemissa, kun Tour de Ski alkaa huipentua. Kuva: Lehtikuva

STT-Lehtikuva

Maastohiihdon Tour de Ski -kiertue on jättänyt Sveitsin ja Saksan taakseen, ja kiertue huipentuu kolmeen tiukkaan kisapäivään Italian Val di Fiemmessä. Tourin päätösrutistuksen avaavat perinteisen hiihtotavan sprintit tänään. Naisten ja miesten aika-ajot alkavat klo 11 ja pudotushiihdot klo 13.30.

Suomalaisittain Tour huipentuu naisten kisaan, jossa Krista Pärmäkoski on kolmantena ja Kerttu Niskanen neljäntenä. Suomalaissijat nousivat, kun Norjan Anne Kjersti Kalvå antoi positiivisen koronavirustestituloksen ja joutui vetäytymään Tourilta.

Kalvå oli kilpailussa kolmantena Ruotsin Frida Karlssonin ja Norjan Tiril Udnes Wengin jälkeen. Pärmäkoski on 1.41 minuuttia ja Niskanen 1.55 minuuttia jäljessä Karlssonia. Pärmäkoski on vain 13 sekunnin päässä Wengistä.

Torstaina kerrottiin myös suomalaisleiristä koronauutista. Kiertueen kesken jättäneellä Ville Ahosella todettiin koronavirustartunta, kun hän oli torstaina matkustanut takaisin Suomeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi