Keskiviikko, 8.4.2020 
Suoma, Suometar
Jääkiekko

Tampa Bay eteni jo NHL:n lohkofinaaliin

  • STT
Tampa Bay nujersi New York Islandersin voitoin 4–1 ja eteni NHL:n lohkofinaaliin. LEHTIKUVA/AFP Tampa Bay nujersi New York Islandersin voitoin 4–1 ja eteni NHL:n lohkofinaaliin. LEHTIKUVA/AFP
Jääkiekon NHL:ssä Tampa Bay voidaan jo nimetä pudotuspelien yllättäjäksi. Floridalaiset etenivät itälohkon finaaliin, kun joukkue voitti neljännen kerran New York Islandersin.

Tampa ei jättänyt jossiteltavaa, sillä se kaatoi kotonaan Islandersin yöllä puhtaasti maalein 4-0. Jatkopaikka heltisi voitoin 4-1.

Ottelun ykköspelaaja oli ruotsalainen puolustaja Victor Hedman, joka tykitti kaksi maalia. Tärkeä oli myös maalivahti Ben Bishopin panos, hän torjui kaikki 28 Islandersin laukausta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tampan Nikita Kutsherov johtaa tämän kevään playoffien maalipörssiä kymmenellä osumalla. Yön ottelussa hän saalisti yhden maalin.

Tampa Bayn jatkoon pääsy on erittäin hyvä suoritus myös siksi, että joukkueen kapteeni Steven Stamkos on poissa vahvuudesta veritulpan vuoksi. Tuoreimmissa arvioissa nousi esiin se, että Valtteri Filppula on Tampa Baylle tärkeä hyökkääjä, joka taitaa myös puolustamisen.

NHL:n lohkofinaaleihin ovat vahvimmin tyrkyllä muista seuroista Pittsburgh, St. Louis ja San Jose. Tampa Bay saa itälohkon loppuottelussa vastaansa joko Pittsburghin tai NHL:n runkosarjan voittajan Washingtonin.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa