Perjantai, 25.9.2020 
Kullervo
Urheilu

Jalonen: Breikki tulee hyvään paikkaan

  • STT
Päävalmentaja Kari Jalosen mielestä vapaapäivä tuli tarpeeseen lähes kaksiviikkoisen alkusarjan keskelle. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI Päävalmentaja Kari Jalosen mielestä vapaapäivä tuli tarpeeseen lähes kaksiviikkoisen alkusarjan keskelle. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI
Suomen MM-joukkue vietti torstaina vapaapäivää yhdessä Pietariin saapuneiden puolisojen ja naisystävien kanssa. Päävalmentaja Kari Jalosen mielestä vapaapäivä tuli tarpeeseen lähes kaksiviikkoisen alkusarjan keskelle.

- Kyllä tämä pieni breikki tulee hyvään paikkaan. Näen, että vaimojen ja tyttöystävien tulo tuo meille positiivista energiaa. Pojat pääsevät vähän irti hallisysteemeistä. Ja sen jälkeen olemme täällä loppuun asti, Jalonen sanoi Unkari-ottelun jälkeen.

Suomi on voittanut neljä ensimmäistä otteluaan alkusarjassa ja kohtaa seuraavaksi lauantaina Ranskan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Kyllä me aikataulussa olemme. Olemme hyökkäyspelin kanssa aikataulussa, olemme puolustuspelin kanssa aikataulussa, olemme alivoimapelin ja ylivoimapelin kanssa aikataulussa. Mutta kyllä tässä tietenkin täytyy pyrkiä parempaan. Emme ole vielä siellä, missä meidän pitää lopullisesti olla, mutta hyvällä tiellä, hyvällä tiellä, Jalonen sanoi.

Suomen joukkueen ainoa lievä terveyshuoli oli Lasse Kukkosen nivunen, jonka vuoksi puolustaja ei pelannut Unkaria vastaan.

- Oli pieni merkki nivusessa aamutreeneissä. Emme lähteneet ottamaan mitään riskiä. Hän olisi pystynyt pelaamaan, mutta nyt hän saa kolme päivää tehdä hommia fyssareiden (fysioterapeuttien) kanssa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi