Lauantai, 19.9.2020 
Reija
Urheilu

Auto petti Heikkisen Belgiassa

  • Karjalainen
Toomas Heikkinen koki autourheilun varjopuolet karulla tavalla Belgiassa – lauantaina joensuulaisen autosta hajosi kytkin, sunnuntaina kardaaniakseli. Toomas Heikkinen koki autourheilun varjopuolet karulla tavalla Belgiassa – lauantaina joensuulaisen autosta hajosi kytkin, sunnuntaina kardaaniakseli.
Toomas Heikkinen koki viikonloppuna Belgiassa autourheilun varjopuolet karvaimmalla mahdollisella tavalla. Heikkisen Audista paloi lauantaina kytkin ja sunnuntain viimeisessä aika-ajoerässä paukahti puolestaan kardaaniakseli poikki. Kaksi edellistä Belgian MM-osakilpailua voittanut joensuulainen jäi nyt aika-ajoerien jälkeen sijalle 16 eli ulos 12 parhaan kuljettajan semifinaalista.

MM-pisteissä kahdessa edellisessä osakilpailussa palkintopallille yltänyt Heikkinen on kuitenkin edelleen hyvissä asemissa viidentenä.

–  Harvemmin käy niin, että kisaviikonvaihteen aikana kaikki menee täysin penkin alle, mutta nyt sekin on sitten koettu. Lauantain aika-ajoerien jälkeen olin vielä vakuuttunut siitä, että sunnuntaina noustaan, mutta jos homma ei toimi, niin se ei se vaan toimi, pettynyt Heikkinen tiivisti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Positiivista on se, että tallikaverini Mattias Ekström ajoi jo toisen peräkkäisen osakilpailun voittajaksi. Ykköstila osoitti, että auton vauhti riittää, jos vain tekniikka saadaan kuntoon, joensuulainen jatkoi.

EKS Motorsport -tiimi on Toomas Heikkisen epäonnesta huolimatta edelleen MM-sarjasssa ylivoimaisessa johdossa.

Lisää maanantain Karjalaisessa.

Tilaa Digi-Karjalainen kahdeksi viikoksi maksutta