Tiistai, 24.11.2020 
Lempi
Koripallo

Toijala potkuistaan: Päällimmäiset tunteet ovat valtava pettymys ja suru

  • Jani Leinonen

Miesten Korisliigassa pelaavan Joensuun Katajan päävalmentajan tehtävistä tiistaina potkut saanut Jukka Toijala purkaa tunteitaan tuoreessa Facebook-päivityksessään.

- Sanotaan että on olemassa kahdenlaisia valmentajia: niitä jotka ovat saaneet potkut ja niitä jotka tulevat saamaan. Tänään olen liittynyt tuohon ensimmäiseen ryhmään, hän aloittaa julkisen kirjoituksensa.

- Päällimmäiset tunteet ovat valtava pettymys ja suru, hän kiteyttää.

Runkosarjan voittanut ja pudotuspeleihin ylivoimaisena mestarisuosikkina lähtenyt Kataja putosi puolivälierissä täysin yllättäen BC Nokialle.

- Loistavan runkosarjan ja hyvien europelien jälkeen putoaminen pudotuspeleistä oli luonnollisesti kaikille shokki. Sen jälkimainingeissa on tullut tehtyä todella tarkka analyysi siitä, mikä meni vikaan. Syitä oli monia - osaan olisin voinut vaikuttaa, ja osa syistä oli sellaisia, joille ei käytännössä voi mitään. Tein virheitä, joita ei enää tekemättömäksi saa. Parasta mitä voin tehdä on oppia noista virheistä! Toijala luonnehtii.

Toijala edusti Katajaa kaikkiaan kahdeksan kauden ajan.

- Kun vuonna 2000 tulin ensimmäisen kerran Joensuuhun, koin välittömästi tulleeni kuin kotiin.

- Kaikkien kahdeksan vuoden aikana voin vilpittömästi todeta toimineeni niin pelaajana kuin valmentajana täydellä sydämellä kaikkeni antaen seuran eteen, hän vakuuttaa.

Lisää aiheesta: Joensuun Kataja antoi potkut Jukka Toijalalle

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi