Keskiviikko, 26.2.2020 
Nestori
Urheilu

Kanadalaishyökkääjä Maamme-laulun kuuntelemisesta: "Vihasin jokaista minuuttia"

  • Karjalainen
Kanadalaishyökkääjä Matt Duchenea ei raivostuttanut hävityn Suomi-pelin jälkeen 4-0-lopputulos eikä se, että Kanadaa vastaa pelattiin ensimmäinen nollapeli MM-kilpailuissa kymmeneen vuoteen.

Eniten Duchenea raivostutti se, ettei pelin jälkeen kuunneltu Kanadan kansallislaulua O Canadaa, vaan Suomen Maamme.

- En ole tottunut seisomaan siniviivalla ja kuuntelemaan toisen joukkueen hymniä, Colorado Avalanchessa pelaava Duchene sanoi Toronto Sunille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- En ole tehnyt sitä aikoihin. Vihasin jokaista minuuttia ja uskon, että kaikki muutkin vihasivat. Uskon, että tulemme käyttämään sitä motivaationa eteenpäin menemiseen.

Toronto Sun muistuttaa, että Kanada on ollut viime aikoina voittamaton. Suomi-pelin piti olla joukkueelle ensimmäinen oikea haaste, vaikka kanadalaisen uskoivatkin joukkueen lahjakkuuden ja tulivoiman olevan liikaa mille tahansa joukkueelle. "Siksi tappio satuttaa", Toronto Sunissa kirjoitetaan.

Myös kanadalaiset huomioivat Kanadan kapteenin Corey Perryn ja Patrik Laineen törmäyksen: "Suomalaiset raivoissaan Perryn halpamaisesta tempusta", Toronto Sun otsikoi.

Matt Duchene ei kommentoinut Perryn ja Laineen tapausta, mutta myönsi Laineen olevan hyvä pelaaja.

- Hän oli vaarallinen, tietenkin. Näen, miksi hän on lahjakas pelaaja ja hehkutettu ennakkoon varaustilaisuutta varten, kolmantena vuonna 2009 varattu Duchene sanoi.

Lähde:

Toronto Sun

http://www.torontosun.com/2016/05/17/canada-loses-to-finland-finishes-second-in-group-b

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa