Torstai, 27.2.2020 
Torsti
Urheilu

IS: Ilves uhkaa jäädä ilman lisenssiä Liigaan

  • STT
Ilveksellä on toukokuun loppuun asti aikaa toimittaa lisäselvitykset jääkiekon lisenssitoimikunnalle. LEHTIKUVA / Vesa Moilanen Ilveksellä on toukokuun loppuun asti aikaa toimittaa lisäselvitykset jääkiekon lisenssitoimikunnalle. LEHTIKUVA / Vesa Moilanen
Jääkiekon Liigassa pelaavalla Ilveksellä on viikko aikaa todistaa jääkiekon lisenssitoimikunnalle, että se on liigapaikan arvoinen. Ilta-Sanomien mukaan tamperelaisseura jäi talousvaikeuksien takia ilman liigalisenssiä toukokuun puolivälissä, ja toimikunta pyysi perinteikkäältä seuralta lisäselvityksiä.

- Ilveksen kohdalla prosessi on tällä hetkellä kesken, lisenssitoimikunnan puheenjohtaja Tommi Virkkunen kommentoi IS:lle.

Seuralla on toukokuun loppuun asti aikaa toimittaa lisäselvitykset.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jos Ilves saa lisenssin, liigakausi pelataan 15 joukkueella. Joukkuemäärä pysyi ennallaan, kun Blues ajautui keväällä konkurssiin, mutta Mikkelin Jukurit nousi sen tilalle.

Talousvaikeudet ovat tuttu vieras Ilveksessä. Seura ilmoitti huhtikuun alussa karsivansa kulujaan muun muassa lopettamalla urheilujohtaja Juha Pajuojan toimen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa