Tiistai, 28.1.2020 
Kalle, Kaarlo, Kaarle
Jalkapallo

Lauri Dalla Valle menossa Belgiaan

  • Karjalainen
Joensuulaislähtöinen Lauri Dalla Valle on ollut Belgian liigassa pelaavan Charleroin testattavana. Joensuulaislähtöinen Lauri Dalla Valle on ollut Belgian liigassa pelaavan Charleroin testattavana.

Joensuulaislähtöinen Lauri Dalla Valle on hyvin lähellä uutta ammattilaissopimusta. Dalla Valle oli lauantaista asti muutaman päivän ajan Belgian liigassa pelaavan Charleroin testattavana.

Dalla Vallen oikeudet omistaa englantilainen Fulham. Vaihtoehtona oli vähän peliaikaa Fulhamissa saaneen Dalla Vallen lainaaminen Belgiaan tai myynti. Myyntiin Fulham tuskin suostuu, mutta Dalla Vallen lainaamiseen loppukaudeksi Belgiaan ei liene estettä.

Dalla Valle ei omien sanojensa mukaan lähtenyt testille Belgiaan vaan ennemminkin katsomaan, miten Charleroin peliajatukset sopivat hänelle itselleen. Käynti paikan päällä ja kahden Charleroin pelin näkeminen dvd:ltä vahvistivat hänen päätöstään pyrkiä Belgiaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Belgian liigaan nousseen Charleroin alkukausi on ollut synkkää. Viidestä ottelusta on tullut neljä tappiota ja vain yksi voitto maalierolla 5-13.

Charleroin valmentajan Yannick Ferreran ensikommentit Dalla Vallesta olivat myönteiset.

-  Hyvällä vasurilla varustettu oikeajalkainen hyökkääjä, jolla on pelissään eloisuutta ja ammattimaisuutta. Olen seurannut häntä jo kolmisen vuotta ja halunnut hänet joukkueeseeni jo Liverpool-ajoista asti. Oikea valmentajan unelma, Ferrera kiitteli.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa

Artikkeliin liittyvät