Lauantai, 19.10.2019 
Uljas
Urheilu

Manchesterin derbyssä saatetaan nähdä historiallisen kalliit miehistöt

  • STT
Hintavia ManU-pelaajia ovat muun muassa Zlatan Ibrahimovic (vas) ja Paul Pogba.  LEHTIKUVA / AFP Hintavia ManU-pelaajia ovat muun muassa Zlatan Ibrahimovic (vas) ja Paul Pogba. LEHTIKUVA / AFP
Manchester Unitedin ja Manchester Cityn välisessä Englannin Valioliigan paikallispelissä saatetaan rikkoa yhdenlainen jalkapallon rahaennätys. Sky Sportsin laskelmien mukaan oletettujen avauskokoonpanojen yhteenlaskettu arvo on suurempi kuin missään aiemmassa jalkapallo-ottelussa.

Kun pelaajien viimeisimmät siirtosummat lasketaan yhteen, ManUn lauantain ottelun oletettu avauskokoonpano on arvoltaan 350,55 miljoonaa puntaa eli yli 419 miljoonaa euroa. Cityn luku on yli 385 miljoonaa euroa.

ManUn ykkösenä on 105 miljoonan euron Paul Pogba. Cityn rahakärki on Kevin de Bruyne, jonka siirtosumma oli nykykurssilla yli 65 miljoonaa euroa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sky Sportsin mukaan viime vuonna pelatun Real Madridin ja Barcelonan ottelun avaukset olivat lähes 673 miljoonaa euroa. Vaikka Realilla oli ManUa ja Cityä arvokkaampi ryhmä, Manchesterin derby noussee yhteissummaltaan ykköseksi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa