Jokipojille jälleen tappio

Kuva: Mikko Makkonen

Karjalainen

Jokipojat hävisi myös kauden kolmannen ottelunsa jääkiekon Mestiksessä. Joensuulaiset taipuivat Mehtimäen jäähallissa Mikkelin Jukureille 3-4 (0-2, 2-1, 1-1).

Jukurit viiletti heti avauserässä 0-2-johtoon Pasi Järvisen ja Toni Hyvärisen osumilla.

Jokipojat kavensi toisessa erässä ylivoimalla. Vitalijs Pavlovs maalasi Martins Jakovlevsin ja Joona Karevaaran syötöistä. 2-2-tasoituksen viimeisteli Juuso Kaijomaa. Erän lopulla vieraiden Antti Ojanen onnistui kuitenkin maalinteossa alivoimalla.

Voittomaali syntyi ajassa 46.07, ja sen teki Jukureiden Mikko Laine.

Juuso Kaijomaa iski illan toisen osumansa kaksi minuuttia ennen loppua, mutta sen jälkeen ei maaleja nähty, ja pisteet matkasivat Mikkeliin.

Jokipoikien maalilla norjalaisvahti Lars Volden torjui 27 kertaa. Jukureiden Petteri Similälle kirjattiin 30 torjuntaa.

Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin 3024 katsojaa.

Jokipoikien pelit jatkuvat perjantaina Kouvolassa KooKoota vastaan.