Tulosta tämä sivu
Koripallo

Katajalla yhä pelaajahuolia - tämän illan kokoonpano vielä auki

Vesa Mäkäläisen pelaaminen illan pelissä on yhä epävarmaa. Vesa Mäkäläisen pelaaminen illan pelissä on yhä epävarmaa.
Ainakaan Jarekious Bradley ei pelaa tänä iltana Mestarien liigan tärkeässä ottelussa ukrainalaista Himikiä vastaan. Muutenkin kotijoukkue Katajan kokoonpano elää aivan kello 19 alkavan ottelun alla, sillä niin Vesa Mäkäläisen kuin Ilari Seppälänkin pelaaminen on yhä varsin epävarmaa.

- Bradleyllä on "kolahdusvamma" eikä magneettikuvauksen perusteella jalassa ole mitään rikki. Mäkäläisen loukkaantumisesta on kulunut nyt pari viikkoa, joten eletään toivossa, sanoo Katajan joukkueenjohtaja Jukka Törmälä.

Katajan lohkossa viimeisenä majaileva ja näin paineettomasti illan otteluun valmistautuva Himik saapui maanantaina Suomeen ja matkusti Katajan bussilla Helsingistä Joensuuhun. Joukkue saapui majapaikkaan kello 22 maanantaina ja harjoitteli tiistaina Areenassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kataja varmistaa jatkopaikkansa alkulohkosta, mikäli voittaa tänä iltana.

Katajaa pidetään ottelussa ylivoimaisena suosikkina, sillä esimerkiksi Veikkaus tarjosi tiistaina Katajan voitosta minimaalista kerrointa 1,08, kun Himikin voitosta saisi rahansa takaisin kuusinkertaisena. Vasta 13 pisteen voitto nostaisi Katajan voittokertoimen edes 1,88:aan. Ahvenanmaalainen PAF on samoilla linjoilla (1,12, 7,00 ja 1,97).

Joensuulaisjoukkue on pelannut useita viikkoa ilman ulkomaalaista pitkää sentteriä, kun Nino Johnson sai potkut Israelin-matkalla.

Kataja on etsinyt Johnsonille seuraajaa ja uusi sopimus julkaistaan keskiviikkona.

- Olemme todella lähellä sopimusta, mutta haluamme rauhoittaa tiistai-illan pelille, painottaa toiminnanjohtaja Riku Tapio.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi