Tiistai, 26.1.2021 
Joonatan
Urheilu

Tappara venytti voittoputkensa kymmeneen

  • STT
Tamperelaisjoukkue kukisti vieraissa JYPin maalein 3–2. LEHTIKUVA / Tommi Anttonen Tamperelaisjoukkue kukisti vieraissa JYPin maalein 3–2. LEHTIKUVA / Tommi Anttonen
Jääkiekkoliigaa johtava Tappara sivusi tiistaina peräkkäisten voittojensa ennätystään, kun tamperelaisjoukkue kukisti vieraissa JYPin 3-2.

Tappara pohjusti kymmenennen peräkkäisen voittonsa avauserän lopussa ja toisen alussa. Sekä 2-1-johtomaalissa että 3-1-osumassa oli osallisena kolmosketjun laitahyökkääjä Teemu Nurmi.

Nurmi syötti norjalaisen Martin Röymarkin johtomaalin ja teki itse Tapparan kolmannen osuman. JYPin pörssikärki Antti Suomela (16+10) toi 2-3-kavennuksellaan kotijoukkueen maalin päähän, mutta ei enää rinnalle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

JYP oli voittanut neljä edellistä otteluaan.

Tappara johtaa toisena olevaa KalPaa kahdeksalla pisteellä. KalPa kaatoi vieraissa SaiPan 2-1. Arttu Ilomäki kokosi KalPasta 1+1 pistettä.

SaiPa on voittanut kuudesta viime pelistään vain yhden.

Sarjakolmonen TPS kukisti vieraissa Jukurit voittomaalikisan jälkeen 2-1. Ilkka Heikkinen teki TPS:n ratkaisumaalin.

TPS on voittanut kahdeksasta viime ottelustaan seitsemän. Liigatulokas Jukurit on hävinnyt yhdeksästä viime pelistään seitsemän.

Kärpät nousussa

Nousukuntoinen Kärpät peittosi Lukon 7-3. Kokenut Kärppä-hyökkääjä Mika Pyörälä rohmusi 1+4 pistettä ja vahvisti asemiaan Liigan pistepörssin kolmosena.

Kärpät on voittanut viidestä viime ottelustaan neljä. Liigajumbo Lukon kolmen voiton putki katkesi.

Sport katkaisi seitsemän peräkkäistappion sarjan kukistettuaan vieraissa Ilveksen 4-2. Erik Riska teki Sportille kaksi maalia.

Ilves ja Sport ovat kohdanneet tällä kaudella Liigassa neljästi. Kohtaamisissa on nähty pelkkiä vierasvoittoja, jotka ovat tasan 2-2.

Pelicans voitti KooKoon 4-1. Kotijoukkue Pelicansista Hannes Björninen teki kaksi maalia. Pelicans nousi Liigassa viidenneksi.

Ässät kukisti HIFK:n tällä kaudella jo kolmannen kerran, nyt kotijäällään 2-1. Samalla Ässät ohitti sarjataulukossa HIFK:n ja kipusi kuudenneksi.

- - -

Korjattu klo 21.39: Pyörälän tehot olivat 1+4, ei 1+5.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi