Tiistai, 4.8.2020 
Veera
Urheilu

Aivotärähdys vei Patrik Laineen sivuun Winnipegin harjoitusvahvuudesta

  • STT
Patrik Laine joutui eilen sivuun kesken ottelun, kun Buffalo Sabresin puolustaja Jake McCabe taklasi häntä keskialueella. LEHTIKUVA/AFP Patrik Laine joutui eilen sivuun kesken ottelun, kun Buffalo Sabresin puolustaja Jake McCabe taklasi häntä keskialueella. LEHTIKUVA/AFP
Jääkiekkoilija Patrik Laineella on aivotärähdys, kertoo hänen NHL-seuransa Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice seuran Twitter-tilillä.

Laine joutui eilen sivuun kesken ottelun, kun Buffalo Sabresin puolustaja Jake McCabe taklasi häntä rajusti, mutta puhtaasti keskialueella. Laine ja McCabe iskivät ilmeisesti päänsä yhteen taklaustilanteessa. Laine putosi selälleen ja jäi makaamaan jäälle.

Maurice kertoi, että Laine kävi tutkimuksissa eilisiltana ja tapasi lääkäreitä uudelleen tänään. Päävalmentaja ei pystynyt antamaan arviota siitä, miten pitkään Laine on sivussa joukkueen vahvuudesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Nyt hän aloittaa toipumisen. Odotamme, että oireet katoavat, ja sen jälkeen nostamme työmäärää ennen kuin hän palaa jäälle, Maurice kertoi videohaastattelussa.

Sabres-ottelun jälkeen Laine käveli joukkueen bussiin. Tänään Laine seurasi joukkueen harjoituksia sivusta.

- Katseli hymy huulillaan. Hän ei ole sataprosenttisessa kunnossa, mutta kävelee ympäriinsä, Maurice kuvaili Laineen tilaa.

Tulokaskauttaan pelaava Laine on iskenyt Jetsille 42 ottelussa 21 maalia ja syöttänyt 16. Hän on maalipörssissä kolmantena.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi