Lauantai, 26.9.2020 
Kuisma
Urheilu

Sport otti tärkeät sarjapisteet kukistamalla Pelicansin

  • STT
Vaasan Sport otti tärkeät kolme sarjapistettä ja säilytti paikkansa playoff-viivan yläpuolella kukistettuaan Lahden Pelicansin Kuparisaaressa 4–2.

Pelicans joutui otteluun siipirikkona, sillä normaalista kokoonpanosta kentällisen pelaajia oli poissa. Näistä kolme oli pelikiellossa, ja puolustaja Mikko Kousa ja hyökkääjä Antti Erkinjuntti olivat maajoukkueen mukana Ruotsin turnauksessa.

Kotijoukkue käyttikin tilaisuutta hyväkseen heti ensimmäisessä erässä ja siirtyi Tuomas Vänttisen ja Tomas Kubalikin maaleilla johtoon. Tässä vaiheessa Pelicansin maalilla aloittanut Janne Juvonen joutui luovuttamaan paikkansa Joona Voutilaiselle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Toisessa erässä tapeltiin ja tehtiin kolme maalia. Erää veivät hienokseltaan vieraat, ja kotijoukkueen maalin johdossa lähdettiin kolmanteen erään.

Kolmannen erän lopussa lahtelaiset pääsivät pelaamaan vielä kuudella neljää vastaan, mutta Tommi Tikka teki lopullisen ratkaisun pistämällä laatan tyhjiin.

–  Hyvä taistelu. Viisi vastaan viisi pelattiin hyvin. Tärkeä voitto, totesi kotijoukkueen päävalmentaja Tomek Valtonen. Hyväksi jääkiekkoillaksi luonnehti tapahtumaa myös lahtelaisten päävalmentaja Petri Matikainen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi