Perjantai, 16.11.2018 
Aarne, Aarno
Jalkapallo

Jippo jyräsi sarjakärkeen - Riverball auttoi tasapelillään

  • Karjalainen
  • Minna Raitavuo
Zakaria Abahassine (11) on osunut Jipolle viime aikoina mukavasti. Zakaria Abahassine (11) on osunut Jipolle viime aikoina mukavasti.
Kolmosen Itä- ja Keski-Suomen lohkossa kävi lauantaina joensuulaisittain kova vilske, kun kaupungin kaikki kolme joukkuetta olivat tulessa.

Päivän ensimmäisessä ottelussa SC Riverball kohtasi sarjan kärkikahinoissa Jipon kanssa viihtyvän FC Vaajakosken. Riverball tekikin melkoisen palveluksen Jipolle pelaamalla keskisuomalaisten kanssa 0-0-tasapelin.

- Se oli Jipolle lahja. Kolme joensuulaista jengiä Kolmosessa on vähän liikaa, yksi joutaisi ainakin johonkin suuntaan, Riverballin konkari Perttu Rytivaara naurahti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myöhemmin iltapäivällä pelannut Jippo tuskaili vajaan tunnin sarjajumbo Äänekosken Huiman kanssa, mutta sitten ketsuppipullo aukesi sen arvoisesti, että joukkue jyräsi sarjakärkeen.

Maalihanat aukaisi Zakaria Abahassine 56. minuutilla. Aapi Helvelahti, Teemu Hallikainen ja kahdesti osunut Markus Swahne kaunistelivat toisella jaksolla lukemia 5-0:aan.

Vain yhdellä vaihtomiehellä matkassa ollut Joensuun Palloseura puolestaan joutui Jyväskylässä melkoiseen pyöritykseen, kun kotijoukkue FC Blackbird pommitti taululle lukemat 7-0 (1-0).

Lisää sunnuntain Karjalaisessa.