Tiistai, 21.5.2019 
Konsta, Kosti, Konstantin
Jalkapallo

Valmentajaansa vaihtanut JoPS jäi Jipon jyrän alle

  • Renne Ohtonen
  • Niko Jouhkimainen
Jere Kähkönen osui kahdesti, kun Jippo murskasi JoPSin. Arkistokuva lauantain Regions' cupin Jippo-KaaPo-ottelusta. Jere Kähkönen osui kahdesti, kun Jippo murskasi JoPSin. Arkistokuva lauantain Regions' cupin Jippo-KaaPo-ottelusta.
Jippo sai avattua maalihanansa toden teolla keskiviikkoillan paikallisottelussa Joensuun Palloseuraa vastaan. Kahdessa edellisessä ottelussaan maaleitta jäänyt Jippo murskasi JoPSin peräti 8-0 (2-0).

- Lukemat kuvastavat ottelua aika hyvin. Tärkein tavoite oli katkaista tappioputki, Jippo-luotsi Jouni Lehtimäki summasi.

- Ensimmäiset kymmenen minuuttia JoPS prässäsi hyvin. Jakson lopussa rupesi sitten näkymään, että jalat alkavat loppua vastustajalla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jippo teki maaleistaan peräti kuusi viimeisen 20-minuuttisen aikana. Kaksi maalia mieheen iskivät Zakaria Abahassine, Miko Mäkirinne ja Jere Kähkönen, kun taas kertaalleen osuivat Topi Sormunen ja Aleksi Nissinen.

JoPSin päävalmentajana alkukauden toiminut Juha Maaranen joutui hiljattain jäämään tehtävästään sivuun uuden työpaikan vuoksi.

Tästä eteenpäin valmennusvastuussa on Jussi Nevalainen, joka on JoPSin toinen maalivahti. Seurajohto on kartoittanut uutta päävalmentajaa, mutta toistaiseksi ei ole tärpännyt.

- Minä, kapteenisto ja Iiro Naakka tehdään valmennushommaa tiiminä, Nevalainen kertoi.

Jippo-ottelu oli JoPSin toinen uudessa komennossa.

- 70 minuutin ajan pysyi suhteellisen siedettävissä lukemissa. Viimeisen 15-20 minuutin suorittaminen oli vähän anteeksiantamatonta. Kun usko loppui omaan toimintaan, niin jälki oli aika karmeaa, hän kertasi keskiviikon ottelua.

Jippo nousi voiton myötä takaisin Itä- ja Keski-Suomen Kolmosen kärkeen.