Torstai, 24.1.2019 
Senja
Hiihtolajit

Mäkäräisen kilpakumppani Dubarezava asuu nykyään Joensuussa - talven kilpailut harkinnassa

  • Petri Haapala
  • Marko Puumalainen
Nastassja ja Ari Kinnunen tulivat ensimmäisten joukossa Kontiolahden ladulle. Aiemmin tyttönimellään Dubarezava kilpaillut Nastassja asuu perheensä kanssa Utrassa. Nastassja ja Ari Kinnunen tulivat ensimmäisten joukossa Kontiolahden ladulle. Aiemmin tyttönimellään Dubarezava kilpaillut Nastassja asuu perheensä kanssa Utrassa.

Kontiolahden ampumahiihtokeskuksessa jäähdytetty latu avattiin torsaina. Ensimmäisiin hiihtäjiin kuului Valko-Venäjää edustava ampumahiihtäjä Nastassja Kinnunen. Hän oli nautiskelemassa hiihtopäivästä aviomiehensä Ari Kinnusen ja kahden kuukauden ikäisen Sofia-tyttärensä kanssa.

– Superhieno rata. Olen odottanut tätä hetkeä niin paljon. Eilen illalla en oikein pystynyt nukkumaan, kun tiesin, että pääsen hiihtämään, Nastassja Kinnunen riemuitsi.

Tyttönimellään Dubarezava aikaisemmin kilpaillut Kinnunen on yltänyt ampumahiihtourallaan kolme kertaa kymmenen parhaan joukkoon maailmancupissa. Kontiolahden MM-kisoissa 2015 hän oli pikamatkalla 11:s. Perheenlisäyksen jälkeen Kinnunen, 32, miettii tämän talven kilpailuja.

– Olen harjoitellut hieman ampumista tänä syksynä, ja myöhemmin talven aikana kilpailen ehkä ampumahiihdossa tai maastohiihdossa, Utrassa asuva Kinnunen kertoi.