Sunnuntai, 18.11.2018 
Tenho
Salibandy

Josbalta näyttävä kasvojenpesu Tikkurilassa - "Pallollisessa pelissä ero oli huikea"

  • Renne Ohtonen
  • Juha Inkinen
Josba pääsi tuulettamaan myös vieraskentällä. Joukkue on Divarissa viidentenä. Josba pääsi tuulettamaan myös vieraskentällä. Joukkue on Divarissa viidentenä.
Josba petrasi huomattavasti vieraspeliviikonlopun toiseen taistoon, kun joukkue jatkoi sunnuntaiksi Tikkurilaan. Divariin nousseesta Tiikereistä irtosi vierasvoitto ilman suurempia vaivoja lukemin 2-7 (0-2, 0-2, 2-3).

- Joukkue oli todella pelipäällä heti avauserässä. Pallollisessa pelissä ero eiliseen oli huikea, päävalmentaja Santeri Raatarila viittasi tiedotteessa lauantaiseen M-Team-tappioon.

Josba ja maalilla pelannut Tuomas Tokila (14 torjuntaa) pitivät vastustajan nollilla yli kaksi ja puoli erää. Parhaimmillaan Josba johti peliä 5-0.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Kolmannessa erässä vastustaja sai hieman juonesta kiinni ja loi painetta. Erän loppu oli meiltä erittäin kypsää pelaamista. Koko joukkue oli tänään hyvä ja jokainen viisikko oli plussalla, Raatarila korosti.

Joukkueessa useampi pelaaja haali isot tehot. Kosonen (1+2) sai täydellisen onnistumisen kolmella tehopisteellä. Veeti Naakka ja Joona Auronen täräyttivät kaksi maalia mieheen. Aleksi Ahokas (1+1) ja Markus Otronen (1+0) olivat Josban muut maalintekijät.

Josba nousi viikonlopun kierrosten jälkeen 15 pisteeseen ja on sarjassa viidentenä.