Maanantai, 17.12.2018 
Raakel
Koripallo

Teemu Rannikko: "Joensuusta on todella hyvät muistot, ystäviä varmaan loppuelämäksi" - video

  • Anna Sievälä
  • Jarno Artika
Urheilutähdet Teemu Rannikko ja Toni Kohonen pitivät hauskaa Linnan juhlissa. Urheilutähdet Teemu Rannikko ja Toni Kohonen pitivät hauskaa Linnan juhlissa.

Teemu Rannikko johdatti keväällä Joensuun Katajan seurahistorian toiseen koripallon Suomen mestaruuteen. Salon Vilppaaseen siirtymisen myötä perhe pääsi asettumaan takaisin Rannikon vanhalle kotiseudulle ja asuu nyt Turun kupeessa Kaarinassa. Linnan juhlissa Rannikko kertoi, että hänellä on Joensuusta todella hyviä muistoja.

– Pelikentältä kaksi mestaruutta neljään vuoteen ja kentän ulkopuolelta paljon hyviä ystäviä varmaan loppuelämäksi. Poika syntyi Joensuussa, ja muutenkin perheemme tykkäsi asua Joensuussa, Rannikko kehui.

Kiteen Pallon kasvatti ja 13 kertaa vuoden lukkariksi valittu Toni Kohonen vietti linnassa iltaa puolisonsa Nina Kohosen kanssa. Sotkamon Jymyä edustavan Kohosen, 41, sopimus on voimassa ensi syksyyn asti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Katsotaan, jatkuuko ura vielä sen jälkeen vai mitä tehdään. Olen aina itse miettinyt, että niin kauan jatketaan kuin mieltä ja harjoitteluintoa on, Kohonen jutteli.

Rannikko kertoi ehtineensä maistaa jo linnan kuuluistaa boolia, joka täytti odotukset. Seuraavaksi hieman ennen iltakymmentä Rannikko ja Kohonen aikoivat suunnata tanssilattialle.

– Puolisot pakottavat.