Lauantai, 4.4.2020 
Ukko
Salibandy

Josba joutui ahtaalle All Starsin käsittelyssä - kuvagalleria

  • Karjalainen
Josban liigapelaajilla ei ollut helppoa All Starsin käsittelyssä. Josban liigapelaajilla ei ollut helppoa All Starsin käsittelyssä.

Lauantaina Joensuun areenassa pelattu hyväntekeväisyysottelu Karjalainen All Starsin ja Josban salibandyliigajoukkueen välillä eteni tasaisissa merkeissä viimeisille minuuteille asti.

Josban sankariksi nousi neljä maalia iskenyt Perttu Puska, joka teki maaleistaan kolme viimeisen kymmenen minuutin aikana ja viimeisteli Josban voittolukemat 5-7 (2-2, 1-1, 2-4).

-  Peli oli arvatenkin tiukka ja vähän nihkeä meidän osaltamme. Lämmettiin vasta, kun oli pakko, kertasi Puska ottelua.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jälleen yhden välivuoden jälkeen järjestetyn hyväntekeväisyysottelun tuotto lahjoitetaan Pohjois-Karjalan Keskussairaalan lastenosastolle. Ottelua saapui seuraamaan 160 katsojaa, mikä tietää 800 euron lahjoitusta. Pelaajat olivat innoissaan ottelusta ja mahdollisuudesta päästä tekemään hyvää yhdessä.

All Stars -joukkueen tehomiehiin kuulunut Kiteen Pallon pesäpalloilija Simo Rahunen oli niin ikään tyytyväinen päästessään mukaan.

-  Tapahtuman ajankohta sopi hyvin omaan ohjelmaani, niin ilman muuta lähdin mukaan. Kun on hyvä tarkoitus, niin on ilo olla mukana, yhden maalin ja kaksi syöttöä taiteillut Rahunen totesi.

Lue lisää sunnuntain Karjalaisesta.

Lisää ottelusta myös Reikäpallon sisällä -blogissa.

 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa