Lauantai, 17.11.2018 
Einari, Eino
Koripallo

Kataja hävisi Nokialle - ratkaisu tapahtui päätöshetkillä -kuvagalleria

  • Karjalainen
  • Jarno Artika
Jarekious Bradley ei saanut palloa viime sekunneilla koriin. Nokian isokokoinen Dragan Labovic onnistui myös tässä torjunnassa. Jarekious Bradley ei saanut palloa viime sekunneilla koriin. Nokian isokokoinen Dragan Labovic onnistui myös tässä torjunnassa.

Kataja taipui Joensuun areenassa Korisliigan ottelussa BC Nokialle 86-88. Tiukka ottelu ratkesi vasta päätöshetkillä.

Katajan peli alkoi vaisusti ja Nokia johti puolivälissä seitsemän pisteen erolla. Nokia oli edellä etenkin levypallopelissä.

Tauon jälkeen Kataja kiri eron kiinni ja Alex Murphyn heitolla joensuulaiset etenivät 61-61-tasalukemiin. Ennen päätöskymppiä isännät johtivat neljällä pisteellä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Viimeinen neljännes alkoi tasaisesti. Jarekious Bradleyn kolmosella Kataja pääsi 80-74-johtoon vajaat viisi minuuttia ennen loppua.

Nokia kiri tasoihin Vincent Councilin vapareilla, kun jäljellä oli vajaat kaksi minuuttia. Bradleyn vapaaheitot veivät Katajan jälleen johtoon, mutta myös Nokia osui paikastaan.

Päätösminuutilla Katajan Ilari Seppälä heitti kolmosen ohi. Nokian Devoe Joseph upotti puolestaan oman kolmosensa ja vei vieraat kolmen pisteen johtoon. Kataja kavensi eron kahteen pisteeseen vapariviivalta.

17 sekuntia ennen loppua Kataja sai hyökkäyksen. Pelintekijä Damier Pitts haki oman heiton, joka kimpoili kuitenkin täpärästi ohi. Kataja ei saanut enää levypalloa, ja ottelu päättyi Nokian eduksi.

Katajan parhaiksi pistemiehiksi kohosivat Jarekious Bradley (23/8), Ilari Seppälä (19/3/4s), Alex Murphy (17/3) ja Damier Pitts (16/1/12s). Muille pisteitä kertyi vain vähän. Wesley Saunders (4/9/4s) sai yhdeksän levypalloa.

Kentän hahmoihin kuului jälleen kerran Nokian isokokoinen Dragan Labovic (23/13). Nokia voitti levypallot 47-35.

Katajan pelit jatkuvat perjantaina Lapualla Kobria vastaan.