Torstai, 18.10.2018 
Säde, Satu
Muut lajit

Trampoliiniliikuntaa ja keppihevosia Talvileirillä

  • Heikki Arppi
  • Minna Raitavuo
Viime talvena talvileirin ohjelmaan kuului muun muassa salibandya. Ohjaamassa Joel Raatikainen. Viime talvena talvileirin ohjelmaan kuului muun muassa salibandya. Ohjaamassa Joel Raatikainen.
Pohjois-Karjalan Liikunta järjestää 7.-9. maaliskuuta perinteisen lasten ja nuorten Talvileirin, jonka ilmoittautuminen on nyt käynnissä.

Joensuussa Pielisjoen koululla järjestettävään leiriin odotetaan 200 lasta ja nuorta nauttimaan liikunnallisesta leirielämästä.

Leirin lajivalikoimaan on tänä vuonna tullut mukaan uusia lajeja: tramppaliikuntaleiri sekä keppari- ja ponileiri.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Trampoliiniliikunnassa tutustutaan trampoliinivoimisteluun pelien ja leikkien kautta voltteja unohtamatta.

Keppari- ja ponileirillä opitaan ponin hoidon perusteita keppihevosten ja oikeiden ponien kanssa. Hoidetaan, ruokitaan ja harjoitellaan ajamista yhdessä.

Kolmen päivän leiri tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista liikuntaa sekä leirielämää. Mukana tänä vuonna on seitsemän lajia.

Lajileireillä lapset tekevät lajiharjoituksia ja leikkivät taitoja kehittävästi. Ohjelmassa on myös liikunta- ja soveltavaleiri, sekä päiväleiri, joissa lapset pääsevät kokeilemaan monipuolisesti erilaisia lajeja.

Liikuntatuokioiden lisäksi leiri sisältää paljon muutakin, kuten leiridiskon ja talent-illan, jossa lapset pääsevät esittelemään taitojaan ja tavoittelemaan leirin talent-titteliä.

Pokali järjestää leirin yhteistyössä Itä-Suomen liikuntaopiston, seurojen ja Joensuun kaupungin kanssa.