Keskiviikko, 1.4.2020 
Peppi, Raita, Pulmu
Jääkiekko

Jokipoikien A-nuoret taisteli kolme pistettä

  • Karjalainen

Kaksi tehtyä maalia riitti voittoon sunnuntaina, kun Jokipoikien A-nuoret isännöi Tampereen Ilvestä. Voitto jäi Joensuuhun maalein 2-1 ja ottelua suvereenisti hallinnut tamperelaisjoukkue poistui pitkälle kotimatkalle tappion kärsineenä.

Jokipojat onnistui laajalla rintamalla. Maalivahti Tadeas Galansky oli erinomaisessa torjuntavireessä ja kotijoukkueen maaleista vastasivat Teemu Holttinen ja Kasimir Puruskainen. Jokipoikien toisen maalin tekijäksi kuulutettiin Oskari Hämäläinen, mutta jäähallin lehtereille näytti siltä, että Puruskainen ohjasi kiekon Ilveksen maaliin maalinedustalta.

-  Kovaa yrittämistä tämä oli ja tahtotila oli kohdallaan, vaikka vastustaja hallitsi selkeästi ja heidän joukkueensa on nimekäs. Tasapainoinen esitys meiltä, vaikka oltiinkin altavastaajia. Tadeas torjui maalilla erinomaisesti. Vastuunkantajia löytyi koko joukkueesta ja monessa tilanteessa tähän asti pienemmässä roolissa olleet pelaajat vastasivat nyt huutoon, kertoi Jokipoikien päävalmentaja Mika Martikainen ottelun jälkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa