Sunnuntai, 18.11.2018 
Tenho
Muut lajit

Mäkäräinen ja Pärmäkoski ladulla, Leijonat avaa olympiaurakkansa - katso vilkkaan suomalaistorstain aikataulut

  • Jani Leinonen
  • Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Jos tuuli sallii, naisten ampumahiihdon normaalimatka käynnistyy torstaina kello 10.15. Jos tuuli sallii, naisten ampumahiihdon normaalimatka käynnistyy torstaina kello 10.15.

Torstaista on Pyeongchangin olympialaisissa luvassa suomalaisittain vilkas päivä, kun ohjelmassa on sekä maastohiihtoa että ampumahiihtoa.

Naisten oli määrä kilpailla ampumahiihdon normaalimatkalla keskiviikkona, mutta kilpailu siirrettiin kovan tuulen takia torstaille. Kaisa Mäkäräinen ja kumppanit päästetään irti kello 10.15 alkavassa kilpailussa, ja miesten normaalimatkan vuoro tulee kello 13.20.

Maastohiihdon 10 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailuun lähtevät puolestaan suomalaisnaisista Krista Pärmäkoski, Laura Mononen ja Riitta-Liisa Roponen. Väliaikalähdöllä käytävä kilpailu alkaa kello 8.30.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomen miesten jääkiekkojoukkue puolestaan aloittaa olympiaurakkansa ottelulla Saksaa vastaan. Kamppailu pääsee vauhtiin jo varhain aamulla kello 5.10. Suomen naisten jääkiekkojoukkueen ohjelmassa on kello 9.40 ottelu venäläisiä olympiaurheilijoita vastaan.

Alla olevasta torstain aikataulusta puuttuu naisten ampumahiihtokilpailu, ja miesten startti on 20 minuuttia aikataulussa ilmoitettua myöhemmin. Kuvan saa suuremmaksi siitä klikkaamalla.