Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Jalkapallo

JoPS joutuu luopumaan sarjapaikastaan - pelaajapula pakotti ratkaisuun

  • Renne Ohtonen
  • Jouni Turunen
JoPSin ja Riverballin paikallispelit Kolmosessa jäävät ainakin toistaiseksi historiaan. JoPSin ja Riverballin paikallispelit Kolmosessa jäävät ainakin toistaiseksi historiaan.
Joensuun Palloseura joutuu luopumaan paikastaan jalkapallon Kolmosessa. Seura kertoi perjantaina, että syynä on heikko pelaajatilanne.

- Meillä oli toistakymmentä ukkoa, mutta vain tietyille pelipaikoille. Esimerkiksi puolustuspäähän ei ollut juuri ketään. Pitkään yritettiin etsiä ummet ja lammet, mutta ei löytynyt tällä kertaa, joukkueenjohtaja Iiro Naakka taustoittaa Karjalaiselle.

JoPSin taloustilanne on tiedotteen mukaan ollut viime vuosina hankala mutta sittemmin kohentunut, eli se ei ole suoranainen syy ratkaisuun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Tilanne oli tiedossa jo aikaisessa vaiheessa ja on ollut samaa useita vuosia. Jos se on tällaista kituuttamista, ei kenelläkään ole tietyssä pisteessä enää kivaa, Naakka jatkaa.

JoPS pelasi Kolmosessa yhtäjaksoisesti vuodesta 2002.

Perinteikkään joensuulaisseuran muu toiminta, kuten junioripuoli, jatkuu normaalisti, ja JoPSin kakkosjoukkue jatkaa Vitosessa. Edustusjoukkueen pelaajista osa siirtynee Riverballiin ja osa Jipon kakkosjoukkueeseen ja Lehmon Palloon.

Kolmosen Itä- ja Keski-Suomen lohkoon jäi enää yksi joensuulaisjoukkue, SC Riverball.