Lauantai, 17.11.2018 
Einari, Eino
Jalkapallo

Kommentti: Katsomossa toppatakin alla värjötellessä tuntui, onko tässä mitään järkeä

  • Petri Siitonen
  • Kimmo Kirves
FC Hertan kotiavaus pelattiin vaivaisen parin asteen lämmössä. FC Hertan kotiavaus pelattiin vaivaisen parin asteen lämmössä.

Jalkapallon naisten Ykkönen käynnistyi jo viikko sitten Vaasassa. Tuon pelin jälkeen joensuulaisen FC Hertan leiristä valiteltiin hieman liian kuumia olosuhteita. Lauantaina ei Mehtimäellä tarvinnut hikeä pyyhkiä otsalta ainakaan siitä syystä.

Muutama aste lämmintä ja hyinen tuuli. Alussa vähän sumusadetta ja lopussa jopa muutama lumihiutale. Katsomossa toppatakin alla värjötellessä tuntui, että onko tässä nyt mitään järkeä.

No, tässä välissä tulee onneksi kesä. Ikävä kyllä silloin on muutama viikonloppu pyhitetty Suomen cupin peleille. Naisten Ykköstä eivät tuolloin pelaa edes ne joukkueet, jotka eivät ole enää cupissa jatkossa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jos nyt olosuhteet olivat kurjat, niin tuskin ne kauden lopulla ovat sen kaksisemmat. Kauden viimeinen peli pelataan Joensuussa 20. lokakuuta. Silloin on jo pelattu tovi jääkiekon Mestistä ja paikalliset sisäpalloilut ovat täydessä vauhdissa. Ulkona voi olla lauantain kaltainen sää.

Muuten itselleni ensimmäinen vierailu naisjalkapallon pariin jätti positiivisen kuvan. Sää oli mitä oli, ja takkiin tuli. Silti kokemus jäi kirkkaasti plussan puolelle.

Teksti: Petri Siitonen

Lisää aiheesta Karjalaisen tilaajille:

FC Hertan puolustuspään virheet kostautuivat naisten Ykkösen kotiavauksessa