Keskiviikko, 14.11.2018 
Iiris
Jalkapallo

Jippo on valmistautunut kauteen välillä parkkihallissa juosten - ankeisiin harjoitusoloihin tulossa parannusta

  • Jarmo Sieviläinen
  • Riikka Hurri
Jipon toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen uskoo, että uusi liikuntahalli mahdollistaa Jipolle laadukkaan ja säännöllisen harjoittelun. Jipon toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen uskoo, että uusi liikuntahalli mahdollistaa Jipolle laadukkaan ja säännöllisen harjoittelun.

Kevään ulkoharjoittelun Jippo aloitti Koillispuiston ja Lehmon tekonurmilla. Kotistadionille Mehtimäen tekonurmelle joukkue pääsi vasta tällä viikolla.

Mehtimäen tekonurmen alla on lämmitysputket, jotka eivät ole kuitenkaan käytössä. Koska putket on laitettu kentän alle, niin lumia ei voi poistaa isoilla koneilla. Niinpä lopputulemana jalkapalloilijat pääsevät kentälle vasta pari viikkoa normaalia myöhemmin.

Joensuun jalkapallon harjoitusolot paranevat ensi talvena, kun uusi tekonurmen omaava liikuntahalli valmistuu Rantakylään.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tähän asti Jipon talviharjoittelu on tapahtunut yleensä kolme kertaa viikossa Joensuun areenan puolikkaalla ja ahtaalla kentällä. Areena on kuitenkin välillä suljettuna urheilukäytöltä, ja korvaavat paikat ovat vähissä.

– Areenassa on muita tapahtumia, mikä tekee harjoittelusta katkonaista. Uusi halli mahdollistaa laadukkaan ja säännöllisen harjoittelun, Jipon toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen näkee.

Areenan ollessa suljettuna Mehtimäen jäähallin käytävistä ja rappusista on muodostunut tyypillinen harjoituspaikka monen lajin parissa.

Jippokin on joutunut soveltamaan harjoituksiaan talven aikana.

– Kun Areenaan ei ole päästy, ja jäähallissa on ollut jääkiekko-ottelu, niin olemme juosseet Mehtimäen parkkihallissa, valmentaja Jouni Lehtimäki kertoo.

Aiheesta lisää Karjalaisen tilaajille:

Yhteishengellä ja Jippo-asenteella ylöspäin - "Lähdemme pelaamaan kärkipään sijoista"