Sunnuntai, 20.1.2019 
Sebastian
Urheilu

Huippuravuri Bret Bokolle uran 42. täysosuma

  • STT
Markku Niemisen tallin voittokone Bret Boko oli arvottu Vermon Isokenkä -lähdössä nappiasemiin sisäradan lähtöpaikalle, eikä kukaan haastanut sitä kiihdytyksessä tosissaan.

Kolme vuotta sitten Finlandia-ajon voittanut huippuravuri sai tehdä keulassa oman juoksunsa, jolloin lähdöstä tuli kirikamppailu. Pihtiputaalaisen Antti Ojanperän tallin kaksikko Boys Going In - Tir Du Caux haastoi Bret Bokoa lopussa, mutta se piti pintansa voittotuloksella 13,8a / 2  100 metriä.

–  Hevonen käyttäytyy kuin kuski haluaa. Se lähtee lujaa, mutta rauhoittuu heti, kun pikkaisen ottaa kiinni. Selvällä marginaalilla se voitti, Ari Moilanen kehui vakiajokkiaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Stable Bet on Bretin omistama Bret Boko palkittiin voitostaan 3 500 eurolla. 10-vuotias ravuri on ansainnut nyt urallaan 457 160 euroa.

Kolmen voiton suora

Haminalaisen Tiia Paavolan suojatti Tuviker jatkoi vakuuttavaa menoaan kylmäveristen Sisusarjassa. Marko Heikarin ohjastama 6-vuotias matkasi johtavan rinnalla, josta jyräsi pitkän matkan kisassa kolmanteen peräkkäiseen täysosumaansa.

–  Tuviker on aina jaksava ollut. Sitä hoidettiin ilmeisesti ennen näitä kolmea starttia, niin se parani vielä siitä. Paikka johtavan rinnalla on tälle paras mahdollinen, kun siinä saa itse määrätä vauhdin ja kiristää loppua kohden, Marko Heikari paljasti.

Tapio Perttusen tammalupaus El Fitzgerald oli yksi illan vakuuttavimmista voittajista. 4-vuotias ravuri joutui avaamaan lujaa päästäkseen keulaan, mutta siltä irtosi vielä kovavauhtinen voittoisa loppuveto.

Olli Koivusen ajama Ypäjä Louvre jyräsi johtavan rinnalta voittoon väkevästi. Suosikkipitoisella kierroksella juhlittiin myös Mika Forssin ajokin Nitro Diablon ja Jukka Torvisen kuskaaman Hetviinan voittoja.

Täysosumalla Toto65-pelissä lunasti 17,30 euroa. Viisi oikein -tulokset jäivät voitto-osuudetta, joten ensi viikolla pelissä on jackpot.