Keskiviikko, 21.11.2018 
Hilma
Salibandy

Josba julkaisee joukkueensa ensi torstaina - ajatuksena useamman valmentajan tiimi

  • Jarmo Sieviläinen
  • Jarno Artika
Josban edustusjoukkue on rakentumassa. Valmennuksen nimet selviävät ensi viikon torstaina. Josban edustusjoukkue on rakentumassa. Valmennuksen nimet selviävät ensi viikon torstaina.
Josba siirsi ensi kauden Divari-joukkueensa valmennuksen julkaisemista perjantailta ensi viikon torstaille. Josban valmennustiimiin on jo sovittuna kolme valmentajaa, mutta yhden valmentajan osalta tilanne ratkeaa vasta ensi viikon alussa.

- Meillä on fysiikkavalmentajan ja kahden lajivalmentajan nimet tiedossa, mutta emme ole vielä sopineet tarkkoja rooleja valmentajien kesken. Mukaan on tulossa ehkä vielä yksi lajivalmentaja, Josban puheenjohtaja Antti Ruokonen kertoo.

- Meille on tulossa valmennustiimi, jossa yksi hoitaa penkkivalmentajana pelin aikana operatiivista johtamista. Yksi luotsi on pelaajien henkilökohtaisen palautteen antaja ja yksi on taktinen valmentaja.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ruokosen mukaan Josba on tehnyt myös kolme uutta pelaajasopimusta.

- Sen lisäksi on tulossa kaksi muuta pelaajasopimusta, ja junioreista nostetaan mukaan kolme pelaajaa. Täten ryhmämme olisi kasassa, Ruokonen summaa.