Sunnuntai, 20.1.2019 
Sebastian
Pesäpallo

Kiteen Pallo isännöi illalla Sotkamon Jymyä – ”Kauden alkuun hyvä mittari”

  • Renne Ohtonen
  • Jarno Artika
Sami Partasen KiPa pelaa illalla kauden kolmannen kotiottelunsa. Sami Partasen KiPa pelaa illalla kauden kolmannen kotiottelunsa.

Kiteen Pallo pelaa illalla kotonaan Rantakentällä Superpesis-kauden neljännen ottelunsa.

Joukkue on aloittanut kauden kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Viimeksi kiteeläisten käsittelyssä kukistui Alajärven Ankkurit.

Myös Jymylle ottelu on kauden neljäs. Sotkamolaiset ovat voittaneet kaikki kolme otteluaan. Joukkue tosin on muuttunut viime kausista, sillä esimerkiksi Immo ja Kosti Rautiainen ovat jättäneet pelikentät toistaiseksi taakseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Meille Jymy on kauden alkuun hyvä mittari. Joukkueena Jymy on sellainen, että keväällä kaikki palaset eivät vielä istu täydellisesti, mutta heidän laadukas ulkopelinsä on vakuuttanut. Hyvin saadaan onnistua mailan varressa, että voidaan taistella pisteistä, kovassa iskussa oleva kiteeläisten Sami Partanen ennakoi seuran verkkosivuilla.

KiPa lähtee illan kamppailuun muuttuneella kokoonpanolla. Sivussa olevien Ville Hämäläisen, Ville Kotron ja Juhani Myyryläisen tilalla keskiviikkoillan miehistössä ovat Jiri Pippola, Antti-Jussi Toropainen ja Joni Matikainen.

Ottelu alkaa Kiteen Rantakentällä kello 18.