Maanantai, 19.11.2018 
Elisabet, Liisa
Salibandy

Josba lähtee ensi kauteen viiden valmentajan tiimillä

  • Petri Siitonen
  • Jouni Turunen
Mika Muukkonen (vas.) ja Antti Ruokonen suunnittelivat valmennuskuvioita yhdessä arkistokuvassa vuodelta 2005. Mika Muukkonen (vas.) ja Antti Ruokonen suunnittelivat valmennuskuvioita yhdessä arkistokuvassa vuodelta 2005.

Josban miesten edustusjoukkueen valmennukseen kasataan laaja tiimi, jossa työnjaosta sovitaan aiempaa tarkemmin. Näin seura tiedotti torstaina.

Valmennustiimiin kuuluvat Harri Leinonen, Janne Ruuskanen, Mika Muukkonen ja Antti Ruokonen. Lisäksi tiimiin on syksyllä liittymässä vielä viides valmentaja.

Leinonen palaa fysiikkavalmentajaksi muutaman vuoden tauon jälkeen. Ruuskanen toimi viime kaudella Josban B-junioreiden valmentajana SM-sarjassa. Ruokosen ja Muukkosen meriitit ja taustat ovat hyvin lajia seuraavien tiedossa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Divariin valmistautuvalla joukkueella on nyt 21 pelaajasopimusta (18+3). Opiskelupaikkojen myötä joukkue saattaa vielä vahvistua yhdellä tai kahdella pelaajalla.

Josban kokeneesta kaartista sopimuksen ovat aiemmin julkaistujen nimien lisäksi tehneet Jesse Reijonen, Juuso Lehtiniemi ja Eetu Lehtiniemi.

Jere Kaartinen siirtyy LeBasta Josbaan. Omista junioreista edustusjoukkueen rinkiin nostetaan lisäksi Santeri Siponen, Tino Turunen ja Samu Karvinen.

- Josban edustusjoukkueessa on yli kolme kentällistä pelaajia, joilla on vankka useiden vuosien kokemus liigasta ja Divarista. Tällä joukkueella voidaan ottaa viime vuodesta steppi eteenpäin, arvio Josban puheenjohtaja Antti Ruokonen.