Tiistai, 20.11.2018 
Jalmari, Jari
Jalkapallo

Jippo pääsee tänään Keskuskentän luonnonnurmelle – Kakkosessa kärkiottelu

  • Renne Ohtonen
  • Niko Jouhkimainen
Jippo-kippari Antti Åke raatoi Gnistan-ottelussa tuttuun tapaansa. Jippo-kippari Antti Åke raatoi Gnistan-ottelussa tuttuun tapaansa.

Varsin hyvin kautensa jalkapallon Kakkosessa aloittanut Jippo pääsee tänään ensi kertaa luonnonnurmelle.

Kuuma kevät on avittanut Joensuun keskuskentän nurmen siihen kuntoon, että Jippo pääsee siirtymään Mehtimäen tekonurmelta varsinaiselle kotistadionilleen.

– Jokainen jalkapalloa pelannut tietää, mitä oikea nurmi merkitsee pelaajille, kapteeni Antti Åke huomauttaa Jipon verkkosivuilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jippo on aloittanut kautensa kahdella voitolla, kahdella tasapelillä ja yhdellä tappiolla. Tappio tuli viimeisimmästä ottelusta, jossa vastassa oli lohkon kärkijoukkue Gnistan.

Tänään lauantaina Jipon vieraaksi saapuu lappeenrantalainen Pepo, joka niin ikään on tiukka haaste. Tappioton Pepo on toistaiseksi kolmantena, kun Jippo on viidentenä.

Jipolla alkaa olla huolia hyökkäyspään pelaajien suhteen. Georgialainen Irakli Sirbiladze on ollut sivussa jo tovin, mutta viime otteluissa myös hyökkääjät Zakaria Abahassine ja Jere Kähkönen saivat osumaa, ja heidän pelaamisensa on epävarmaa.

Joensuulaiselle jalkapalloyleisölle tuttuja nimiä vierasjoukkueen paidassa ovat Petteri Rönkkö ja Jens Harju, jotka pelasivat takavuosina Jipossa.

Ottelu alkaa kello 17.

– Meidän pelaamisessamme on ollut alkukauden aikana paljon hyviä asioita, mutta pisteistä ja tuloksestahan tässä pelataan. Jos jatketaan pelillisesti siitä, mihin viime ottelussa jäätiin, ja tehdään muutama maalikin, niin uskon meidän esittävän tällä kertaa kotiyleisölle voittavaa jalkapalloa, Åke uskoo.