Keskiviikko, 21.11.2018 
Hilma
Jalkapallo

Jippo jälleen maalinteko-ongelmissa

  • Jarmo Sieviläinen
  • Niko Jouhkimainen
Jipon riveistä ei löytynyt maalintekijää lauantain vierasottelussa. Jipon riveistä ei löytynyt maalintekijää lauantain vierasottelussa.

Jalkapallo: Joensuulaiset pelaavat hyvin mutta kaipaavat viimeistelijää.

Jippo olisi voinut napata kolme pistettä Kakkosen ottelusta Järvenpään Palloseuran vieraana, mutta joensuulaiset joutuivat tyytymään pistejakoon. Lopputulos oli 0-0.

Jipolta puuttui ottelusta kolme hyökkäyspään pelaajaa: loukkaantuneet Irakli Sirbiladze ja Zakaria Abahassine sekä työesteen takia poissa ollut Miko Mäkirinne.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mäkirinne johtaa Jipon sisäistä maalipörssiä neljällä osumalla. Tähtihyökkääjä Sirbiladze on entinen jalkapalloliigan ja Ykkösen maalikuningas ja hänen paluutaan otteluihin odotetaan parin viikon kuluttua. Reisivammasta toipuva Abahassine lienee pelikunnossa jo viikon päästä.

- Odotamme kovasti Sirbiladzea takaisin kehiin. Hän pystyy viimeistelemään paikoista omalla taidollaan ja rauhallisuudellaan sekä pitämään palloa ylhäällä, Jipon päävalmentaja Jouni Lehtimäki myönsi.

Jipon hyökkääjinä nähtiin Jere Kähkönen ja Aleksi Nissinen, jotka esiintyivät aktiivisesti.

- He tekivät todella hyvin töitä ja hakivat hienosti paikkoja. He eivät ole meidän kookkaimpia jätkiä, mikä näkyi pääpalloissa vastustajan isoja toppareita vastaan.

Jippo pelasi Lehtimäen mukaan kelpo ottelun, mutta parasta Jippoa ei nähty.

- Tasapeli ei tyydytä millään tavalla. Niillä ei tässä sarjassa pitkälle pötkitä.

- Meillä oli tarpeeksi paikkoja tehdä osumia. Maalinteko on nyt se iso ongelma. Joudumme luomaan älyttömästi paikkoja yhden maalin eteen. Metrin päästäkin saimme vielä pallon tolppaan. Toki vastustajallakin oli omat paikkansa, Lehtimäki jutteli.

- Niistä paikoista pitäisi painaa pallo häkkiin ja lähteä kotiin voittajana.

Lehtimäen kehut saivat kymppipaikalla Mäkirinteen tilalla häärinyt Timo Tahvanainen ja alemman keskikentän Sauli Kettunen.

Jipon pelit jatkuvat ensi lauantaina Joensuun keskuskentällä sarjanelosta FC Vaajakoskea vastaan. Jippo on sarjassa kuudentena kahdella voitolla, neljällä tasapelillä ja yhdellä tappiolla.