Keskiviikko, 21.11.2018 
Hilma
Salibandy

Josba teki sopimukset Matikaisen ja Tuhkasen kanssa

  • Jarmo Sieviläinen
  • Marko Puumalainen
Kovana taistelijana tunnettu Aleksi Matikainen jatkaa salibandyuraansa Josban paidassa. Kovana taistelijana tunnettu Aleksi Matikainen jatkaa salibandyuraansa Josban paidassa.
26-vuotiaat hyökkääjät Aleksi Matikainen ja Teemu Tuhkanen ovat tehneet pelaajasopimukset Josban Divari-joukkueen kanssa.

Matikainen oli viime kaudella Josban viidenneksi paras pistemies 26 runkosarjaottelun tehoilla 8+9=17. Hän on pelannut aiemmin kaksi kautta Josban liigajoukkueessa ja kaksi kautta Divarissa. Välillä hän edusti LeBaa yhden Divari-kauden.

- Sain syksyn työkuviot kuntoon ja oli mahdollista liittyä remmiin mukavilla mielin, Matikainen kommentoi Josban tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tuhkanen pelasi nuorena Josbassa, kunnes siirtyi pääkaupunkiseudulle Tapanilan Erän organisaatioon. Tuhkanen vietti kaudet 2014-2016 Erä Akatemiassa. Kausi 2016-2017 sujui Divarissa HIFK:n paidassa. Viime kausi oli välivuosi.

- Mahtavaa päästä pelaamaan Divariin juniorivuosilta tuttujen kavereiden kanssa, Joensuussa opiskeleva Tuhkanen iloitsee.

Matikaisen ja Tuhkasen sopimusten myötä Josballa on tulevaan kauteen 23 (20+3) sopimuspelaajaa.