Sunnuntai, 18.11.2018 
Tenho
Lentopallo

Karelian Hurmos vahvistuu jenkkipelaajalla

  • Petri Siitonen
  • Marko Puumalainen
Päävalmentaja Aigars Birzulis sekä passari Tuomas Karjalainen saavat Hurmokseen yhdysvaltalaisen yleispelaajan Jeff Sprayberryn. Päävalmentaja Aigars Birzulis sekä passari Tuomas Karjalainen saavat Hurmokseen yhdysvaltalaisen yleispelaajan Jeff Sprayberryn.

Miesten lentopallon 1-sarjassa pelaava joensuulainen Karelian Hurmos on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen 22-vuotiaan jenkkiyleispelaajan Jeff Sprayberryn kanssa. Mies on kotoisin Illinoisista ja valmistui keväällä King Universitysta ollen viimeisen turnauksen arvokkain pelaaja.

195-senttinen monipuolinen yleispelaajataituri saapuu Suomeen elokuussa ja pääsee heti Aigars Birzulisin valmennuksen pariin sekä tutustumaan joukkuekavereihinsa.

- Olen innoissani tulossa Joensuuhun. Haluan olla osana mahtavaa joukkuetta ja oppia paikallista kulttuuria. Suomi on täynnä hienoja ihmisiä ja upeita nähtävyyksiä. Odotan innolla uutta vaihetta lentopallossa ja kokea ensimmäisen vuoden Suomessa, kertoo Sprayberry Hurmoksen tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sprayberry on Hurmoksen miesjoukkueen seitsemäs sopimuspelaaja. Aiemmat nimet ovat Tuomas Karjalainen, Mikko Suomalainen, Fred Musoni, Ville-Erik Tarkiainen, Ville Louhela ja Petteri Härkönen.