Keskiviikko, 14.11.2018 
Iiris
Jääkiekko

Pielisjokiseutu: Rakettimaisen nousun NHL:ään tehnyt suomalaiskiekkoilija viettää kesälomaansa Enossa

  • Jani Leinonen
  • Pasi Huttunen
Henrik Borgström pääsee nauttimaan Pohjois-Karjalan helteistä. Henrik Borgström pääsee nauttimaan Pohjois-Karjalan helteistä.

Rakettimaisen nousun NHL-joukkue Florida Panthersin miehistöön tehnyt Henrik Borgström, 20, viettää kesäänsä Enossa, kertoo Pielisjokiseutu. Helsinkiläislähtöisen Borgströmin äidin vanhemmat Marjatta ja Lauri Piitulainen asuvat Uimaharjussa, joten Pohjois-Karjalan maisemat ovat kiekkoilijalle tuttuja pienestä pitäen.

Pääkaupunkiseudun kasvatin loma Enossa kuluu rauhassa nautiskellen. Tosin luonnonrauhan lisäksi kiekkoilijan ohjelmassa on myös Ilosaarirock.

– Pienenäkin oli mahtavaa kun pääsi uimaan ja oltiin ulkona koko ajan. Ja on hauskaa mennä mummolaan ja pyöriä vähän Uimaharjussa. Ja Enossa käydään Donassa syömässä. Mietittiin, että mennään Ilosaarirockiin. Mä en oo ikinä ollut millään festareilla, Borgström kertoo Pielisjokiseudulle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Viime maaliskuussa Henrik Borgström teki kolmivuotisen tulokassopimuksen Florida Pantherin kanssa. Ensimmäisen NHL-ottelunsa hän pelasi 29. maaliskuuta Ottawa Senatorsia vastaan. Kaikkiaan Borgströmin tilille kertyi viime kaudella neljä NHL-ottelua.

Asiasta kirjoitti Pielisjokiseutu.