Sunnuntai, 18.11.2018 
Tenho
Koripallo

Katajalta uusi pelaajasopimus - Kanadalainen Ryan Wright on pelannut Suomessa aiemminkin

  • Anni Kuittinen
  • Juha Inkinen
Ryan Wrigtin edustama Namika Lahti kohtasi Joensuun Katajan kevään 2015 loppuotteluissa. Ryan Wrigtin edustama Namika Lahti kohtasi Joensuun Katajan kevään 2015 loppuotteluissa.

Kataja Basketin kokoonpano täydentyy uudella sisäpelaajalla, kun joukkueeseen liittyy 31-vuotias Ryan Wright.

Wright on aiemmin kaudella 2014-2015 pelannut Namika Lahdessa, Kataja Basket kertoo tiedotteessaan. 205-senttinen kanadalaispelaaja on pelannut ammattilaisena kahdeksan kauden ajan.

Hän on pelannut muun muassa Turkissa, Ukrainassa, Puolassa, Venezuelassa, Meksikossa, Kiinassa, Taiwanissa, Etelä-Koreassa ja Australiassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Viime kaudenlla hän pelasi Turkin kakkosliigassa, missä hän kirjautti 13 ottelussa keskimäärin 25 minuutin peliajalla lukemat 12,4 pistettä ja 6,1 levypalloa. Kahden pisteen heitot osuivat 70 ja vapaaheitot 45 prosentin tarkkuudella.

Namika Lahdessa Wright pelasi Katajan nykyisten pelaajien Atte Pertun ja Matias Ojalan kanssa. Myös Katajaan palaava Daniel Mullings on pelannut yhdessä Wrightin kanssa.

Wright pitää Suomeen paluuta mieluisena.

– Edellinen kertani oli upea kokemus. Ensinnäkin, ihmiset olivat mukavia. He ovat hieman samanlaisia kuin me kanadalaiset, joten tiedän, että tulen tälläkin kertaa tuntemaan oloni kotoisaksi hyvin nopeasti, hän kertoo seuran tiedotteessa.

Kataja Basket -sopimustilanne 16.8.2018:

Takamiehet: Ilari Seppälä, Joni Herrala, Johannes Lasaroff, Daniel Mullings (CAN) Pienet laiturit: Topias Palmi, Rahlir Hollis-Jefferson (USA) Isot laiturit/sisäpelaajat: Matias Ojala, Atte Perttu, Tommi Huolila, Samuli Vanttaja, Ryan Wright (CAN).

Joukkueeseen haetaan vielä yhtä ulkomaalaisvahvistusta pelintekijän tontille.