Keskiviikko, 21.11.2018 
Hilma
Pesäpallo

Kiteen Pallo nousi jaksovoittoon kolmen juoksun takaa

  • Heikki Arppi
  • Niilo Hirvonen
Topi Hurskainen toi voittojuoksun. Kuva on Kouvola-ottelusta, mutta viime vuodelta. Topi Hurskainen toi voittojuoksun. Kuva on Kouvola-ottelusta, mutta viime vuodelta.
Kiteen Pallo pelasi loistavasti jo Kouvolassa miesten Superpesiksen puolivälieräavauksessa runkosarjan voittanutta KPL:ää vastaan. Vaikka silloin tuli supervuorossa tappio, lähti KiPa ennakkoluulottomasti haastamaan vieraitaan tiistaina kotoisella Rantakentällä.

Kolme ensimmäistä vuoroparia päättyivät kaikki identtisesti 1-1. Sami Partanen, Antti-Jussi Toropainen ja kunnarin tyhjään kenttään lyönyt Ville Hämäläinen vastasivat KiPan kotiutuksista.

Kouvolan kokeneet jokeri Juha Korhonen ja Matti Latvala astuivat mailoineen eturiviin neljännen aloittavalla. KPL johti hetkessä 6-3, mutta kotijoukkue ei kuitenkaan luovuttanut.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ville Kotro ja Toropainen kavensivat 5-6:een ja Juhani Myyryläinen pääsi purkamaan ajolähtöä yhdellä palolla. Lyönnit suuntautuivat haavoiksi ja kenttä tyhjeni.

Tästäkään ei KiPa herpaanutunut vaan Partanen auttoi Hämäläistä tuomaan tasoitusjuoksun ja Valentin Ikonen ratkaisi 7-6-jaksovoiton. Ikosen lyönnillä tuli kotipesään Topi Hurskainen.

Ottelu on parhaillaan tauolla.

Muissa pudotuspeleissä Sotkamo voitti avausjakson Koskenkorvan kentällä juoksuin 6-4 ja Joensuun Maila Seinäjoella 6-3. Ainoan yllätyksen tarjoili Raahe kotiottelussaan Vimpeliä vastaan voittaessaan jakson 4-1.