Keskiviikko, 21.11.2018 
Hilma
Pesäpallo

Miesten Superpesis: Joensuun Mailalla tänään tilaisuus varmistaa välieräpaikka kotiyleisön edessä

  • Jani Leinonen
  • Minna Raitavuo
JoMan ja Jymyjussien ottelusarjan ensimmäinen kohtaaminen ratkesi Konsta Kettusen supervuorossa iskemään kunnariin. JoMan ja Jymyjussien ottelusarjan ensimmäinen kohtaaminen ratkesi Konsta Kettusen supervuorossa iskemään kunnariin.

Joensuun Mailalla on torstai-iltana kotikentällään mahdollisuus varmistaa paikkansa miesten Superpesiksen välierissä. Jos joensuulaisjoukkue kaataa Mehtimäellä kello 17.30 alkavassa ottelussa vastustajansa Seinäjoen Jymyjussit, se etenee välieriin.

Jos pohjalaisvieraat venyvät yllätysvoittoon, puolivälieräsarja jatkuu lauantaina Seinäjoella. Tällä hetkellä voitot ovat JoMalle 2-0. Torstai-illan ottelu käynnistyy Joensuun pesäpallostadionilla kello 17.30.

Miesten Superpesiksen toinen pohjoiskarjalaisjoukkue Kiteen Pallo taistelee välieräpaikasta vierasottelussa Kouvolassa. Kiteeläiset voittivat tiistaina pelatun kamppailun kotonaan jaksoin 1-0, joten KiPan ja Kouvolan Pallonlyöjien välinen ottelusarja on lukemissa 1-1. Joukkueet kohtaavat joka tapauksessa Kiteellä lauantaina kello 15.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

JoMa ei ole tehnyt merkittäviä muutoksia kokoonpanoonsa. Ulkopeliryhmitys on sama kuin tiistaina, mutta jokeriosastolla Ville Posti tulee Konsta Piirosen tilalle. Kiteen Pallo puolestaan pelaa täsmälleen samalla kokoonpanolla kuin edellisessä ottelussa.