Sunnuntai, 18.11.2018 
Tenho
Pesäpallo

KiPan Partanen siirtohuhuista: "Ei ole muuta kerrottavaa kuin että pelaan"

  • Eeva Parviainen
  • Minna Raitavuo

Kiteen Pallon kova tavoite olla mukana miesten Superpesiksen mitalipeleissä murskaantui lauantaina Rantakentällä. Pettymyksen seassa oli kuitenkin paljon ylpeyden aihetta. Takana oli hieno kesä, joka päättyi puolivälieräsarjaan, jossa runkosarjan voittajan Kouvolan oli todella pistettävä parastaan.

- Moni meistä pelasi parhaan kautensa. Se ei tietysti tulosurheilussa lohduta, mutta on kuitenkin hienoa, että niin moni onnistui. Se mahdollistaa paljon asioita. Toki myös nähtiin, että matkaa ja tekemistä nuorilla miehillä on vielä, Kiteen Pallon kapteeni Sami Partanen (kuvassa) veti kautta yhteen.

Pelinjohtaja Raimo Bragge oli Partasen kanssa täysin samoilla linjoilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Meillä on ollut hieno kausi. Joukkue on kasvanut viime vuodesta, ja siitä, mitä se oli silloin, kun tulin edelliskesänä kesken kauden mukaan.

Nuoren joukkueen otteet antavat uskoa tulevaan.

- Tässä on hyvä työnsarka alkaa rakentaa kohti kovia tavoitteita, Bragge näki.

Kauden aikana Kiteetä vaivasi useat loukkaantumiset, jotka aiheuttivat sille lisäharmia.

Puolivälierissäkin KiPa pelasi kolme ensimmäistä ottelua ilman Samu-Kalle Varosta ja lauantaina kokoonpanosta puuttuivat Simo Rahunen ja Joni Tervo.

Bragge myönsi, että materiaali oli huippusijoille liian kapea.

- Ei ihan kestetty, materiaali oli vähän suppea. Pitää kuitenkin antaa suuri hatunnosto meidän pelaajille taistelutahdosta. Minulle jäi mielettömän hyvät tunteet siitä kamppailusta, mikä pelissä näkyi läpi koko sarjan.

Kiteeläisjoukkueen sijoitus tämän kauden miesten Superpesiksessä on siis kahdeksas.

- Viides sija jäi muutamasta pisteestä kiinni. Sillä ei ole kuitenkaan niinkään merkitystä, oletko viides vai kahdeksas. Tärkeintä on, että isossa kuvassa mentiin paljon eteenpäin, Partanen analysoi.

Partasella ei ole sopimusta kiteeläisjoukkueeseen ensi kaudeksi eikä hän halunnut ottelun jälkeen vielä paljastaa tulevia suunnitelmiaan.

- Ei ole muuta kerrottavaa kuin että pelaan, hän totesi.

KiPan unelma mitalipeleistä murskaksi - "Pysyimme kaksi peliä hyvin mukana"