Tiistai, 13.11.2018 
Ano, Kristian
Pesäpallo

Superpesiksen loppuottelupaikka on katkolla JoMalle maanantai-iltana Vimpelissä - "Lyömme kaiken peliin"

  • Jani Leinonen
  • Kimmo Kirves
Joensuun Maila on enää yhden voiton päässä seurahistorian ensimmäisestä loppuottelupaikasta. Joensuun Maila on enää yhden voiton päässä seurahistorian ensimmäisestä loppuottelupaikasta.

Miesten Superpesiksen loppuottelupaikka on katkolla Joensuun Mailalle ensimmäisen kerran maanantai-iltana Vimpelissä. Joensuulaisjoukkue johtaa välieräsarjaa hallitsevaa mestaria Vimpelin Vetoa vastaan jo 2-0, ja loppuottelupaikka aukeaa kolmella otteluvoitolla.

Joensuun Mailan ulkopeli oli lauantaina Mehtimäellä pelatussa välierien toisessa osaottelussa rautaa, ja kovalyöntinen Vimpeli sai aikaan vain yhden juoksun. Otteluraportti lauantain ottelusta on luettavissa täällä.

Joensuulaisleirissä pidetään palttoon napit tiukasti kiinni, vaikka seurahistorian ensimmäinen loppuottelupaikka on enää yhden voiton päässä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Olisi täysin väärin luulla, että olemme jo jossain. Emme ole vielä missään. Lyömme kaiken peliin maanantaina Vimpelissä, joensuulaisten pelinjohtaja Petri Pennanen vakuutti lauantaina.

JoMa lähtee kolmanteen otteluun samalla kokoonpanolla kuin lauantaina. Kärkietenijänä viilettää Mikko Kemppainen, sillä oletettavasti jalkavammasta kärsivä Konsta Kettunen jatkaa numerolla 8.

Etenijäjokerina jatkaa Konsta Piironen, ja keskikesän nimekäs hankinta Ville Posti ei ole kokoonpanossa lainkaan.

Kolmas välieräottelu käynnistyy Vimpelissä maanantaina kello 17. Jos Vimpeli voittaa maanantaina, ottelusarja jatkuu Joensuussa keskiviikkona kello 17.

Joukkueiden kokoonpanot on nähtävissä alla: