Tiistai, 13.11.2018 
Ano, Kristian
Urheilu

IPV pestasi viidentoista Itä–Länsi-ottelun veteraanin Sami Partasen

  • STT
Kuvassa Sami Partanen Kiteen Pallon ottelussa Oulun Lippoa vastaan Juvalla kesäkuussa. LEHTIKUVA / ONNI OJALA Kuvassa Sami Partanen Kiteen Pallon ottelussa Oulun Lippoa vastaan Juvalla kesäkuussa. LEHTIKUVA / ONNI OJALA
Miesten Superpesiksen pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Imatran Pallo-Veikot rakentaa ensi kauden joukkuettaan ja teki sopimuksen Sami Partasen kanssa. Menneellä kaudella Partanen, 39, edusti Kiteen Palloa ja löi uralleen ennätykselliset 74 juoksua.

–  Vahva usko on siihen, että Imatralle lähdetään tekemään menestystä. Se ei ole puheiden pitämistä, vaan arki tulee näyttämään suunnan, ja siinä haluan olla esimerkki joukkueelle, Partanen paalutti IPV:n tiedotteessa.

Partanen on pelannut 572 Superpesiksen ottelua, joissa hän on lyönyt 24+386 juoksua. Ulkopelissä hän lukeutuu sarjan parhaisiin etukenttäpelaajiin. Itä–Länsi-otteluita hänelle on kertynyt 15.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Partanen pelasi IPV:n väreissä ensimmäisen kerran juniorina 1980-luvun lopussa. Superpesiksessä hän on edustanut Kiteen lisäksi Järvenpäätä ja Kouvolaa.